Aanvullende verzekering voor dat beetje extra

Met een Basisverzekering heb je de meeste zorg wel afgevinkt. Maar niet alles. Verwacht je tandartskosten of ga je naar het buitenland? Dan is een aanvullende verzekering een goed idee. Bij VinkVink stem je jouw aanvullende verzekering zelf af op jouw leven. Goede zorg tegen een superscherpe prijs.

Aanvullende verzekering

Stel eenvoudig je aanvullende verzekering samen en kies een van onze aantrekkelijke aanvullende verzekeringen

Vink aan:

VinkVink Tand

Weinig tandzorg nodig? Dan is VinkVink Tand een goede keuze. Je krijgt 75% vergoeding voor controles en overige behandelingen. Deze kosten vergoeden wij tot een maximum van € 250. Bovendien krijg je tandartskosten na een ongeval tot € 10.000 vergoed.

VinkVink Buitenland & Tandongeval

Veilig naar het buitenland op reis en je tanden goed verzekerd? Kies de combinatie buitenland & tandongeval.

VinkVink Bundel

Verzekeren, gezondheid en apps. Ze zijn al haast niet meer los van elkaar te zien. Wil jij goed voor jezelf zorgen en verzekerd zijn tegen onverwachte situaties? Kies dan onze Bundel. Precies genoeg om verzekerd te zijn tegen onverwachte kosten. En je krijgt ook nog eens toegang tot populaire premium gezondheidsapps zoals Sworkit, Fabulous, Headspace en FysioZelfCheck.

Tandartsverzekering

VinkVink Tand

11,75

 • Jaarlijkse controle75%
 • Tandarts na een ongeval€ 10.000
 • Vergoeding van je tandartsrekening75% tot €250,-

Wil je toch wat extra zekerheid voor je gebit? Deze verzekering* vergoedt 75% van je kosten tot een maximum van €250,-.

*Heb je kinderen? Dan hoef je voor hen geen aanvullende verzekering af te sluiten. Hun bezoek aan de tandarts wordt vergoed uit de Basisverzekering.

Aanvullende verzekering

VinkVink Buitenland en Tandongeval

1,50

 • Ook in het buitenland zijn je kosten voor spoedeisende zorg gedekt.
 • Tandartskosten na een ongeval? Hoef jij je geen zorgen meer over te maken

Je Basisverzekering dekt de kosten voor spoedeisende zorg in het buitenland tot maximaal het Nederlandse tarief. Met de aanvullende verzekering Buitenland en Tandongeval krijg je ook de kosten boven het in Nederland gemiddelde tarief vergoed. Ongelukje gehad en spoedeisende zorg aan je tanden nodig? In Nederland vergoeden we tot € 10.000 en in het buitenland € 250.

Aanvullende verzekering

VinkVink Bundel

6,75

 • Toegang tot premium apps4
 • Fysiobehandelingen na een ongeval16
 • Spoedeisende hulp buitenland - Zorg/medicijnen/vervoer100%

Wil je aan jezelf werken, maar niet de hoofdprijs betalen? Kies de VinkVink Bundel. Je krijgt toegang tot de premium gezondheidsapps Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck. Daarnaast krijg je een handige verzekering met buitenland en ongevallendekking. Je kunt het hele jaar door de Bundel kiezen. 

Daarom kies je VinkVink

 • Regel het zelf en betaal minder
 • VinkVink je zorgverzekering snel en goed
 • In 2022 kun je gewoon in alle ziekenhuizen terecht, ondanks dat we door corona nog niet met alle ziekenhuizen afspraken hebben gemaakt.